Zvládnu uvařit své pivo!?

Není to zas tak nemožné !


Když jsem dostal poprvé tuto myšlenku , netušil bych nikdy , že to bude láska na první pohled , či úžasný pocit z ochutnaného výsledku .

Možností jak začít je několik , ale důležité je , ten první krok a pustit se do díla. Pro začátek Vám úplně postačí , kuchyň a pochopení drahé polovičky.

Návodů a videjí , jak na to je hned několik , tak hurá jdeme na to . Vaše umění bude spočívat v trpělivosti , hlídat teploty díla a kvašení .

Co Vás čeká


Ve stručnosti , do ohřáté vody nasypete našrotovaný slad a po té podle určeného stylu – receptu piva , ohříváte a držíte dílo na předepsaných teplotách.

Následuje scezení a vyslazení , to znamená přecedíte dílo přes cedník a prolíváte ohřátou vodou. Dále pak chmelovar, ochlazení a přidání kvasinek .Tak co ještě se toho bojíte ?

Věřte , to Vaše pivo Vám bude chutnat úplně nejvíc!


Držím palce ,  všem domácím sládkům a jak říkámeDej  bůh  štěstí.


A jak jsem si počínal já?